LET'S TALKKom vrijblijvend in contact

 
 
 
 

FREQUENTLY ASKED QUESTIONSWat kost het schrijven van een subsidiedossier?


Uiteraard is de kost afhankelijk van de grootte van het subsidiebedrag maar er worden zowel vaste fees gehanteerd als "no cure no pay" tarieven waardoor het risico voor het bedrijf erg klein is. 
Waarom schrijf ik dit niet beter zelf ?


Als je je meerdere weken kan vrijmaken, kan je in vele gevallen tot een subsidiedossier komen. Vaak is ofwel het detailniveau onvoldoende hoog of liggen de accenten onvoldoende op het innovatief gedeelte. Bovendien wordt ook het aangevraagde subsidiebedrag niet geoptimaliseerd en worden activiteiten vaak vergeten in de aanvraag.  Ook het inkoppelen van externe expertise om sneller tot een innovatief resultaat te komen, is een sterke meerwaarde die door B-Cells geleverd wordt. 

Wat is een subsidiestrategie ?


Bij kennismaking wordt eveneens op strategisch niveau gekeken naar subsidies.

Er bestaan verschillende subsidieformules waarop je in functie van het projectverloop een beroep op kan doen. Deze dienen bekeken te worden in functie van de voortgang maar ook in functie van andere funding. Het aanvragen van subsidie op het juiste tijdstip, is een strategisch onderdeel van een financiële planning van elk ambitieus innovatief bedrijf.  Ook voor investeerders wordt het veel interessanter wanneer je een goedgekeurd innovatieproject (goedgekeurd door een externe onafhankelijke jury) kan voorleggen.  
 


Copyright © Alle rechten voorbehouden

VOLG ONS