ONS VERHAALWij ondersteunen je bij projectmanagement,

het schrijven van een projectaanvraag, de opvolging en eindrapportage van het project met een passie voor innovatie en projectmanagement.


Met de nodige creativiteit en een pragmatische aanpak brengen we je project en subsidietraject in een stroomversnelling en zorgen we ervoor dat het binnen de afgesproken termijn geschreven wordt en effectief van start kan gaan. Hiernaast wordt  vrijblijvend gezorgd voor een strategisch subsidie-overzicht op maat van het bedrijf. en indien gewenst verdere projectondersteuning (afhankelijk van het type project) 


Bespaar vooral in je eigen tijdsbesteding en maximaliseer bovendien je slaagkans en het subsidiebedrag . Door het inbrengen van de nodige expertise op gebied van project management maar ook op gebied van technologie en innovativiteit, zorg je ervoor dat je sneller aan je gesubsidieerd traject kan beginnen en finaal ook sneller op de markt komt. Bovendien kan je in vele gevallen ook gebruik maken van bijkomende subsidieformules of fiscale voordelen bij afloop van een traject. Laat je begeleiden en vraag eens vrijblijvend een gesprek aan waarin je alvast een bredere kijk meekrijgt op het subsidielandschap. 


Copyright © Alle rechten voorbehouden

VOLG ONS